X

פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

המותג ברילה מציע לחג השבועות מתכון  פסטה חגיגית, מפתיעה, טעימה  וקלה להכנה   הכוללת  תמהיל של הגבינות, רוטב עשיר עם נגיעות  פיקנטיות: פסטה טליאטלה פלייה א-פיאנו ברוטב קוואטרו פרומג׳יו

ברילה- סדרת פסטות חדשה צילום נמרוד סנדרס

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) ברילה טליאטלה פלייה א-פיאנו

לרוטב:

2 כפות חמאה 2 גבעולי תימין

1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38% 30 גרם גרוייר או אמנטל מגוררת

30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת 30 גרם גבינת פרמז'ן

30 גרם גבינת רוקפור

אופן הכנה:

  1. מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב ומצמצמים את הנוזל לחצי. מוסיפים את השמנת, ומביאים לרתיחה.
  2. מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות, עם כף עץ, עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
  3. במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים חם.

חג שבועות שמח וטעים! המתכון באדיבות ברילה

זהבה הופמן:
Related Post