X

מתכון לשבועות: לביבות תפוחי אדמה מועשרות בחלבון

לרגל חג השבועות, מציעה חברת הרבלייף ארוחה קלילה מועשרת בחלבון המשתלבת מצוין עם גבינות ומטבלי גבינה: לביבות תפוחי אדמה מועשרות בחלבון, מתוך ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל  כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

לביבות תפוח אדמה כמות 15 לביבות

רכיבים:

2 תפוחי אדמה (200 גרם), מקולפים 2 גזרים (150 גרם), מקולפים

1 קישוא (200 גרם) 1 בצל, קצוץ או מגורר בפומפייה

1 כף מדידה אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף

1 כף מדידה אבקת חלבון 1 ביצה

2 כפות כוסברה או פטרוזיליה, קצוצה 2 כפיות בהרט

מלח ים, לפי הטעם פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

ספריי שמן זית

הרבלייף- אבקת חלבון צילום דן פרץ

אופן הכנה

1. מגוררים את תפוחי האדמה, הגזרים והקישוא בפומפייה, סוחטים מנוזלים ומניחים בקערה.

2. מוסיפים את הבצל, ביצה, כוסברה (או פטרוזיליה), אבקת מרק עגבניות גורמה של הרבלייף ובהרט ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

3. מרססים שמן זית על מחבת ומחממים מעל אש בינונית. כשהשמן חם, מניחים בעזרת כף לביבות ומטגנים 4-5 דקות מכל צד, עד להזהבה.

לביבות תפוא בשילוב גבינה צילום דן פרץ

ערכים תזונתיים ליחידה אחת:

קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
39 1.3 6.2 1.1

עדי ישראלי:
Related Post