חנוכה בפתח. סופגניות מסוגים שונים מוצעים למכירה. אבל יש גם משהו שונה.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!המותג אלפרו משקאות מהצומח, מציג לכבוד חג החנוכה מתכון לסופגניות טבעוניות, קטנות ומפנקות. הסוד: מעדן וניל אלפרו.
מרכיבים:
1 גביע מעדן וניל אלפרו
1 כוס קמח תופח
½ כוס משקה סויה אלפרו
1 כף סוכר
1 כף טחינה
שמן לטיגון
להגשה:
סוכר+ קינמון
אופן הכנה:
- מערבבים את כל החומרים בקערה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק
- מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים קטנים מהבצק- מטגנים את הכדורי הבצק במשך כ-2 דקות מכל צד, עד שהם שחומים. מוצאים לצלחת עם נייר סופג.
- בקערה קטנה מערבבים סוכר וקינמון- מגלגלים את הסופגניות החמות ומגישים.
חג חנוכה שמח!
צילום: אסף לוי