רשת ההמבורגרים בורגר סאלון, מבית מסעדת הבשרים לימוזין, המונה 16 סניפים פעילים בפריסה בין נהריה בצפון לראשל"צ במרכז, יוצאת נגד גל עליית המחירים.
למרות העלייה הממוצעת בשכר ב6%, עליית מחירי חומרי הגלם, מס על השתייה הממותקת ועל הכלים החד פעמיים, רמי דנה, מנכ"ל רשת בורגר סאלון הודיע ואמר כי: " הרשת לא תעלה מחירים ונלחם ביצרנים והספקים על מנת שלקוחותינו לא יפגעו. מחירי ההמבורגרים שלנו נגישים ומתחילים ב- 39 ₪ להמבורגר wild של 160 גר' תוך הקפדה יתרה על איכות הבשר. "
בשבוע שעבר הרשת השיקה את הסניף החדש שלה ברגבה והיא צפויה להתרחב ולפתוח 3 סניפים נוספים ברבעון הראשון של 2022. בתפריט של בורגר סאלון ניתן למצוא המבורגר קלאסי בגודל 160 גרם (39 שקלים) או 220 גרם (45 שקלים) וכן המבורגר עם גבינה (47/53 שקלים, בהתאם לגודל) והמבורגר כפול (56 שקלים). בגזרת ההמבורגרים המיוחדים תמצאו מנות כמו בורגר מרכיבים צמחוניים (42 שקלים), בורגר פרגית (42שקלים), בנוסף לתוספות קלאסיות כמו בצל מטוגן, ביצת עין או גבינת רוקפור, תמצאו גם תוספת מקורית יותר כמו אסאדו מעושן (15 שקלים).
רשת בורגר סאלון, מבית מסעדת הבשרים לימוזין המפורסמת ברמת ישי, התחילה את דרכה בשנת 2010 עם סניף בטבעון, שהפך לימים לסניף המיתולוגי של רשת ההמבורגרים האהודה. אהבתם של בעלי הרשת, רמי גינת ואמיר טלמור, שני בוקרים מהצפון לבשר ולאירוח מורגשת בכל אחד מ-16 סניפי הרשת.
הסגנון והאווירה הם של דיינר אמריקאי, בקונספט של fast casualכמקובל ברשתות ההמבורגרים המובילות בעולם. מקבלים את האוכל מהר ואוכלים לאט. המסעדות מציעות המבורגרים שנעשים מ-100% בשר טרי משובח, תוך הקפדה על איכות ובמחירים נגישים. הייחודיות של בורגר סאלון היא טריות הבשר. נתחי הבשר מגיעים לסניפים ארוזים ברשת ללא מגע ניילון, וכל נתח עובר פיקוח ואישור לפני הטחינה.
בכל מסעדה קיים ה'סאלון סטור' ובו מוצרי איטליז וצ'יפס להכנה ביתית. החנות מציעה גם את הרטבים המיוחדים של הרשת, לחמניות טריות, מארזים מתחלפים ועוד. הרשת נמצאת בהתפתחות מואצת ולצד האפליקציה המדליקה שלה להזמנת משלוחים ולקבלת הטבות ופינוקים, היא נמצאת בפריסה ארצית בסניפים: קריית טבעון, נצרת, סמי עופר- חיפה, רוממה חיפה, זיכרון יעקב, חדרה, קדימה, יקום, ראשון לציון, רמת השרון, יהוד, צמח, חולון, קניון סביונים, כרמיאל, רגבה ובקרוב סניפים נוספים.