לקראת טו באב, רשת קפה גרג חולקת מתכון קינוח חגיגי ועשיר בטעמים – קוקיגלידה.
רכיבים:
1 ק"ג קמח 540 גרם חמאה 770 גרם סוכר חום ככה
150 גרם ביצים 600 גרם שוקולד צ'יפס
12 גרם סודה לשתייה 17 גרם מלח
אופן ההכנה:
קפה גרג מתכון קינוח חגיגי קוקיגלידה צילום קונספטיק
- מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה), ומוסיפים ביצים בהדרגה.
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.
- מכדררים ומשטחים, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות ואופים כ-7 דק או עד שהעוגיות משחימות.
- מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.
בתאבון ????