X

ליום השוקולד: מתכון מנצח לעוגיות שוקולד רכות

לרגל יום השוקולד הבינלאומי שחל ב 7.7, חברת הרבלייף מנדבת מתכון שוקולדי מנצח: עוגיות שוקולד רכות!  עם טיפ אחד מפתיע…    

עוגיות שוקולד רכות צילום יחצ הרבלייף

 רכיבים

7 כפות מדידה שייק פורמולה 1 בטעם שוקולד

1 כף מדידה אבקת חלבון

¼  כוס מים

1 ביצה

1 חלבון ביצה

15 גרם פצפוצי שוקלד מריר

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המרכיבים לתערובת אחידה
  2. עם כף לצקת לתבנית מרופדת נייר אפייה
  3. להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ולאפות למשך 10 דקות
  4. לתת לעוגיות להתקרר רבע שעה

טיפ: אפשר לפזר מעל העוגיות קצת מלח גס או אגוזים

זהבה הופמן:
Related Post