X

בלי ללון: ארוחת בוקר עשירה של מלון בוטיק

בא לכם להתפנק בארוחת בוקר עשירה וטרייה של מלון גם בלי ללון במלון? במתחם הבוטיק 'וילה גליליי' השיקו השבוע קונספט חדש של ארוחות בוקר בחדר האוכל של מלון הבוטיק עבור הציבור הרחב.

יחד עם היועץ הקולינארי של המלון- שף דניאל שליט בוגר תוכנית הטלוויזיה משחקי השף המתמחה בייעוץ קולינארי, שף המלון גדי אולישנסקי והטבחית מיכל רווח השיקו תפריט ארוחות בוקר עשירות, טריות וקסומות, על בסיס בופה גם עבור מי שלא לן במלון.

התפריט העשיר כולל עמדת ירקות עם פלטת ירקות טריים, סלט גלילי, סלט עלים ירוקים ופטריות, סלט עגבניות שרי, סלט חצילים, אנטיפסטי וכו', בעמדת המאפים תמצאו מבחר עשיר של לחמים טריים הנאפים במקום לרבות פוקצ'ות, לחם דגנים, לחמניות, בויקוס וכו' לצד מבחר ממרחים.

הגבינות המוגשות במקום הינם גם כן מתוצרת גלילית משובחת, לא פחות מ 7 סוגי גבינות בשילוב בין רכות לקשות, רזות ושמנות כך שכל סועד יימצא את מבוקשו. בנוסף, במקום תמצאו מגוון דגים מעושנים ומלוחים, שקשוקה אדומה, שקשוקה ירוקה על בסיס תרד וגבינות, חביתות, ביצת עין, ביצים קשות וכו'.

אי אפשר לסיים ארוחה קסומה בלי קינוח מפנק. בעמדת המנות האחרונות יחכו לשומרי הבריאות יוגורט, סילאן, דבש פירות יבשים, אגוזים, יוגורט פירות, מעדנים וכו'. אם אתם יותר בעניין של מאפים אז תוכלו להתפנק על עוגת שמרים טרייה וחמה מהתנור, עוגות בחושות, עוגת גבינה מפנקת וקינוחים נוספים.

הארוחה כאמור הינה על בסיס בופה, בכשרות הרבנות צפת, בחדר האוכל המעוצב של מלון וילה גלילי ובעלות של 75 ₪ לסועד בלבד.

צילומים: וילה גליליי

תפריט ארוחות הבוקר החדש של מלון הבוטיק וילה גליליי מצטרף למסעדת ביסטרו גלילית כשרה שפתחו במקום- סומאק, אותה מוביל השף גדי אולשנסקי ביעוץ קולינארי של שף דניאל שליט, במקום קסום במרומי הר כנען עם נוף ואוויר הרים צלול אל מול הרי מרון על בסיס תוצרת גלילית משובחת עם מגוון מנות איכותיות ומפנקות.

להזמנת מקום לארוחת בוקר/ ערב: 046999563 או בטאביט: https://did.li/JDGNf

זהבה הופמן:
Related Post