ברשת קפה גרג, בחרו להשיק לחג החנוכה סדרת סופגניות אפויות, במגוון מילויים המשתלבים בהרמוניה עם הבצק המפנק בין הטעמים: הסופגנייה הקלאסית האהובה במילוי ריבת התות, סופגניית אלפחורס הממולאת בריבת חלב ומעליה קוקוס ,סופגנייה במילוי שוקולד ועוד.

וגם מתכון מנצח לסופגנייה קלאסית.
מחיר: 7 ₪ לסופגניית ריבה ליחידה. 9 ₪ לסופגניות במילוי ריבת חלב או שוקולד.
מתכון להכנת סופגניית ריבה קלאסית
להכנת בצק סופגניות:
500 גרם קמח לחם
180 מ"ל חלב 2 ביצים 25 גרם שמרים טריים
50 גרם סוכר 10 גרם מלח 50 גרם חמאה רכה ומעט גרידת לימון
אופן הכנה:
לשים את כל החומרים בקערת המיקסרולערבל עד לקבלתבצק חלק וגמיש.
מחלקים לכדורים במשקל של כ- 50 גרם ומכדררים.
יש לסדר על מגש משומן מכסים ולתת לזה לתפוח כ- 40 דקות.
לחמם שמן בסיר עמוק ומטגנים ב- 160 מעלות כדקה וחצי מכל צד עד צבע זהוב.
לצנן על רשת. וממלאים ריבת תות איכותית ולפזר מעל המון אבקת סוכר.
חג חנוכה שמח!