טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
מבזקי חדשות:
  • ריטריט כוכבות- סדנאות העצמה ספא ונופש במלון קראון פלאזה חיפה
  • תנועת אומ"ץ קוראת לקדם חוק שיחייב את הבנקים לשלם ריבית גבוהה יותר על יתרות הזכות, לטובת הציבור הרחב
  • הגדילו את החשיפה של העסק שלכם עם פרסום כתבות באתרים גדולים
  •  SUMMER SALE רשת H&O במבצע קיץ מטורף על אופנת הקיץ לנשים, גברים וילדים
  • מבצע ברשת NINE WEST: כל פריט שני ב – 99 ₪
  • ככה עושים שיחת זום ישר ממושב הנהג – ובלי הסמארטפון:Zoom משתלבת בחוויה הדיגיטלית החדשה של פורד ולינקולן
  • סיפור הצלחה: התחיל במכינה וסיים תואר הנדסאי תוכנה
  • היום לפני 43 שנה במלחמת לבנון הראשונה נערך קרב סולטן יעקב
  • חברת קוסמן ביוטי קיבלה לראשונה את הזיכיון הבלעדי לייבוא ושיווק מותג בישום היוקרה 'רוז'ה גלה פריז' (Roger&Gallet) בישראל
  • טעם חדש: חטיף חלבון בטעם חמאת בוטנים בציפוי שוקולד חלב מעולה
טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
קינוח מנצח: תותים מסקרפונה
ראשי » טיפ יומי » קינוח מנצח: תותים מסקרפונה

קינוח מנצח: תותים מסקרפונה

31 בדצמבר 2018 15:04

רשת ההמבורגרים  BBB, מעניקה מתכון קינוח חורפי, טעים ומנצח להגשה בכל ארוחה

קינוח מנצח: תותים מסקרפונה

רשת ההמבורגרים  BBB, מעניקה מתכון קינוח חורפי, טעים ומנצח להגשה בכל ארוחה: תותים מסקרפונה. קינוח תותים מסקרפונה מוגש ברשת BBB  במשך חודשי החורף.

מתכון קינוח תותים מסקרפונה:

 מצרכים עבור מנה 1:

 1 יח' מרנג

2 כפות רוטב תותים

3 כפות קרם מסקרפונה

4 תותים רחוצים וחתוכים לקוביות קטנות.

אופן הכנה:

 בצלחת עמוקה (מרקייה) מניחים בתחתית 3/4 מכמות רוטב התותים. מעליו שוברים את המרנג לחתיכות גדולות. מפזרים מעל למרנג את רוטב התותים. שופכים מעל רוטב התותים את קרם המסקרפונה. מעל לקרם המסקרפונה מפזרים את קוביות התותים ומעליהן שופכים את שארית רוטב התות.  בתיאבון!!!!

להכנת המרנג:

מצרכים:

3 חלבונים בטמפרטורת החדר

קורט מלח

כפית חומץ לבן נייטרלי

כוס סוכר

אופן הכנה:

בקערה נקייה מקציפים חלבונים עם קורט מלח וכפית חומץ בקצב איטי. כשמתחיל להיווצר קצף, מגבירים את מהירות ההקצפה ומוספים בהדרגה סוכר. מקציפים עד שהקצף לבן, מבריק וסמיך מאוד. בתבנית עם נייר אפייה מזלפים נשיקות בקוטר של 5 ס"מ או שמניחים בעזרת כפית. אופים כ3 שעות ב-110 מעלות. לאחר 3 שעות מכבים את התנור ומשאירים את המרנג בתנור המכובה עם דלת סגורה עד לצינון מושלם של המרנג.

להכנת רוטב תות:

 500 גרם תותים – לשטוף ולהוריד להם את העלים הירוקים. לחתוך כל תות לחצי. לשים בסיר עם 500 גרם סוכר לבן ו-250 מ"ל (כוס) מים. לבשל על אש נמוכה עד שכל הסוכר נמס והרוטב קצת מתעבה.

להכנת קרם המסקרפונה:

 250 גרם גבינת מסקרפונה

250 מ"ל שמנת מתוקה

150 גרם סוכר

קורט מלח

  1. להקציף שמנת מתוקה.
  2. בכלי נפרד מקציפים את גבינת המסקרפונה עם הסוכר והמלח.
  3. בתנועות קיפול עדינות מערבבים את השמנת המתוקה המוקצפת לתוך גבינת המסקרפונה.

בתאבון

רשת BBB – קינוח תותים מסקרפונה. צילום גליה אבירם

קינוח רשת ההמבורגרים  BBB תותים מסקרפונה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
טיפ יומי
9 ביוני 2025 זהבה הופמן

ולנו יש פלאפל! היום שמוקדש למאכל הלאומי

ליום הפלאפל הבינלאומי שיתקיים ב- 12.6- חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא מנדבת מניסיונה עובדות וטיפים


היפוקמפוס - Data Marketing ומסעות לקוח
אודות טיפ

אתר החדשות Tip היה מראשוני אתרי החדשות באינטרנט בישראל בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת. האתר הביא סיפורים בלעדיים בצד ידיעות חדשותיות ממגוון נושאים. לאחר פעילות של כמה שנים האתר נסגר .

דווקא בימים אלה, שבהם עוברת התקשרות הישראלית טלטלה עזה, חשנו צורך בחידוש הפורמט של אתר חדשות בלתי תלוי, המביא לגולשים את מבחר החדשות ובצידם הטיפים החמים של הרגע.

 

הגינות ויושרה עיתונאית

אנו מבטיחים להימנע ככל שניתן מהעלאת תכנים פוגעניים, מהצגת ידיעות המבוססות על שמועות, כי אנו נאמנים לאתיקה העיתונאית האחת והיחידה: לדווח את האמת, בזמן הנתון, בהגינות וביושרה עיתונאית.

מנהל האתר, יובל פלג, עיתונאי ותיק ומרצה לעיתונות באוניברסיטאות ובמכללות אקדמיות, יחד עם צוות הכותבים ישמרו על הכללים האלה ויהיו פתוחים וקשובים לכל בקשה, פנייה או הערה על תוכני האתר.

צור קשר

ניתן ליצור איתנו קשר באמצעות המייל:

[email protected]

מערכת האתר פועלת על פי חוק ומכבדת את זכויות היוצרים – לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים – אם זיהיתם יצירה שלכם באתר אתם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט [email protected]

גלילה לראש העמוד