טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
מבזקי חדשות:
  • ריטריט כוכבות- סדנאות העצמה ספא ונופש במלון קראון פלאזה חיפה
  • תנועת אומ"ץ קוראת לקדם חוק שיחייב את הבנקים לשלם ריבית גבוהה יותר על יתרות הזכות, לטובת הציבור הרחב
  • הגדילו את החשיפה של העסק שלכם עם פרסום כתבות באתרים גדולים
  •  SUMMER SALE רשת H&O במבצע קיץ מטורף על אופנת הקיץ לנשים, גברים וילדים
  • מבצע ברשת NINE WEST: כל פריט שני ב – 99 ₪
  • ככה עושים שיחת זום ישר ממושב הנהג – ובלי הסמארטפון:Zoom משתלבת בחוויה הדיגיטלית החדשה של פורד ולינקולן
  • סיפור הצלחה: התחיל במכינה וסיים תואר הנדסאי תוכנה
  • היום לפני 43 שנה במלחמת לבנון הראשונה נערך קרב סולטן יעקב
  • חברת קוסמן ביוטי קיבלה לראשונה את הזיכיון הבלעדי לייבוא ושיווק מותג בישום היוקרה 'רוז'ה גלה פריז' (Roger&Gallet) בישראל
  • טעם חדש: חטיף חלבון בטעם חמאת בוטנים בציפוי שוקולד חלב מעולה
טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
מתכון ללזניה כשרה לפסח
ראשי » טיפ יומי » מתכון ללזניה כשרה לפסח

מתכון ללזניה כשרה לפסח

9 באפריל 2024 09:21

– באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא

  1. לזניה לפסח

3-4 מנות לזניה

לזניה חלי ממן צילום שאטר סטוק.

מרכיבים:

למילוי

  •  מלח, פלפל לבן
  • 1  כוס מים רותחים
  •  2 כפות רסק עגבניות
  •  שן שום כתושה
  •  4 עגבניות מקולפות ומגוררות
  •  1 פלפל אדום בינוני קצוץ דק
  •  1 בצל גדול קצוץ דק

לרוטב

  • 4  מצות מלאות
  •  גביע קוטג' 5%
  •  ביצה
  •  1/3 כוס חלב
  • 1/3  כוס פתיתי עמק (60 גרם)

אופן הכנה:

להכנת הרוטב:  מאדים את הבצל בתרסיס שמן עד שהוא הופך לשקוף. מוסיפים את הפלפל האדום הקצוץ ומאדים עוד כחמש דקות. מוסיפים את העגבניות, את רסק העגבניות, את השום הכתוש, את התבלינים ואת המים הרותחים. מביאים לרתיחה ומבשלים כרבע שעה.  מניחים מעט להצטנן. מערבבים את הקוטג' עם הביצה והחלב.

אופן הכנת הלזניה: לוקחים תבנית חסינת אש שהגודל שלה מתאים למצה שלמה. שופכים חמישית מרוטב העגבניות בתחתית התבנית ומניחים מעליו את המצה הראשונה. מעל המצה מפזרים חמישית מרוב העגבניות ושליש מתערבות הקוטג' ומכסים במצה השנייה. מרכיבים את  שתי המצות האחרון באופן זהה (רוטב עגבניות, תערובת קוטג' ומצה).  על המצה העליונה מורחים את חמישית הרוב שנשאר ומפזרים את הגבינה המגוררת.

אופים בתנור בחום בינוני כ- 20 דקות.

חלי ממן כשר לפסח לזניה מתכון ללזניה לפסח
« פוסט קודם
פוסט הבא »
טיפ יומי
9 ביוני 2025 זהבה הופמן

ולנו יש פלאפל! היום שמוקדש למאכל הלאומי

ליום הפלאפל הבינלאומי שיתקיים ב- 12.6- חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא מנדבת מניסיונה עובדות וטיפים


היפוקמפוס - Data Marketing ומסעות לקוח
אודות טיפ

אתר החדשות Tip היה מראשוני אתרי החדשות באינטרנט בישראל בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת. האתר הביא סיפורים בלעדיים בצד ידיעות חדשותיות ממגוון נושאים. לאחר פעילות של כמה שנים האתר נסגר .

דווקא בימים אלה, שבהם עוברת התקשרות הישראלית טלטלה עזה, חשנו צורך בחידוש הפורמט של אתר חדשות בלתי תלוי, המביא לגולשים את מבחר החדשות ובצידם הטיפים החמים של הרגע.

 

הגינות ויושרה עיתונאית

אנו מבטיחים להימנע ככל שניתן מהעלאת תכנים פוגעניים, מהצגת ידיעות המבוססות על שמועות, כי אנו נאמנים לאתיקה העיתונאית האחת והיחידה: לדווח את האמת, בזמן הנתון, בהגינות וביושרה עיתונאית.

מנהל האתר, יובל פלג, עיתונאי ותיק ומרצה לעיתונות באוניברסיטאות ובמכללות אקדמיות, יחד עם צוות הכותבים ישמרו על הכללים האלה ויהיו פתוחים וקשובים לכל בקשה, פנייה או הערה על תוכני האתר.

צור קשר

ניתן ליצור איתנו קשר באמצעות המייל:

[email protected]

מערכת האתר פועלת על פי חוק ומכבדת את זכויות היוצרים – לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים – אם זיהיתם יצירה שלכם באתר אתם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט [email protected]

גלילה לראש העמוד