טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
מבזקי חדשות:
  • מסך אחד, שני מצבים Philips: מציגה מסך שמתאים את עצמו לסוג המשחק
  • מותג טיפוח הציפורניים הבינלאומי essie משיק: משקם ציפורניים חדשני לאחר ג’ל UV
  • חגיגות 50 שנה לסרט הקלאט של כל הזמנים "חגיגה בסנוקר"
  • תיק שעושה גלים…
  • מה סוכנויות הביטוח באמת עושות עבורכם?
  • קינדר חושף את Let’s Story! בישראל – יוצרים רגעים קסומים דרך סיפור דיגיטלי
  • מוצרי חשמל לבית שחובה בתקופת הקיץ
  • בלונים: הרבה יותר מאוויר וצבעים
  •   מתכון להכנת פסטה קייצית עם פסטו וטונה
  • ניהול חכם מתחיל מלמעלה: הקשר בין מאוורר תקרה לבין חברת ניהול ועד בית
טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
מתכון להכנת סופגניות – ללא גלוטן
ראשי » טיפ יומי » מתכון להכנת סופגניות – ללא גלוטן

מתכון להכנת סופגניות – ללא גלוטן

7 בדצמבר 2024 18:17

במגוון מלויים וטעמים – כאוות נפשכם: מילוי שוקולד, ריבת חלב, ריבת תות ועוד * מתכון של רן בן דוד הקונדיטור הראשי של קפה ביגה

לכל מי שרוצה להכין בבית סופגניות ולהימנע מגלוטן, רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת קפה ביגה, משתף לרגל חג החנוכה, במתכון להכנת סופגניות ללא גלוטן, במגוון של מילויים בטעמים שונים כמו: שוקולד – ללא גלוטן, ריבת חלב – ללא גלוטן, ריבת תות – ללא גלוטן ועוד.

 הסופגניות ללא גלוטן טעימות, רכות, קלות להכנה בבית,  ומתאימות גם לצליאקים. 

סופגניות ביגה צילום דויד מויאל

מצרכים:

 500 קרם תערובת ללא גלוטןmilano

75 גרם סוכר

17 גרם שמרים יבשים

525 גרם מים 

30 גרם שמן קנולה

5 קרם מלח

אופן הכנה:

1. מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד

2. מוסיפים את המים והשמן ולשים כ-7 דקות עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.

3. שמים בקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד, מתפיחים עד הכפלת נפח.

4. מחלקים את הבצק לחתיכות של 70 גרם ויוצרים כדורים.

5.הכדור יש לשים על נייר אפיה משומן ולהתפיח עד הכפלת נפח. ( מכוסה במגבת לחה)

6. בינתיים מחממים שמן בסיר עמוק לטמפ של 170-160 מעלות ואת הסופגניה יש לטגן כשהצד העליון תחילה מוכנס לשמן החם.

7. לאחר כשתי דקות ( עד קבלת צבע חום ) יש להפוך את הסופגניה ולהמשיך לטגן כ2-3 דקות נוספות.

8. לקרר מעט את הסופגניות ואז אפשר להתפרע עם מילויים כאוות נפשכם – כל מילוי ללא גלוטן!  

9. מומלץ לעשות שימוש במילוי במזרק עמוק, ובמילוי שמרקמו נוזלי – שוקולד, ריבה, ריבת חלב  או חמאת בוטנים .

 חג אורים שמח , טעים ובריא!

חנוכה מתכון סופגניה סופגניה ללא גלוטן רשת קפה ביגה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
טיפ יומי
15 ביולי 2025 עדי ישראלי

מותג טיפוח הציפורניים הבינלאומי essie משיק: משקם ציפורניים חדשני לאחר ג’ל UV

תוצאות נראות לעין תוך 5 ימים * Essie To the Rescue (אססי טו דה רסקיו)


היפוקמפוס - Data Marketing ומסעות לקוח
אודות טיפ

אתר החדשות Tip היה מראשוני אתרי החדשות באינטרנט בישראל בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת. האתר הביא סיפורים בלעדיים בצד ידיעות חדשותיות ממגוון נושאים. לאחר פעילות של כמה שנים האתר נסגר .

דווקא בימים אלה, שבהם עוברת התקשרות הישראלית טלטלה עזה, חשנו צורך בחידוש הפורמט של אתר חדשות בלתי תלוי, המביא לגולשים את מבחר החדשות ובצידם הטיפים החמים של הרגע.

 

הגינות ויושרה עיתונאית

אנו מבטיחים להימנע ככל שניתן מהעלאת תכנים פוגעניים, מהצגת ידיעות המבוססות על שמועות, כי אנו נאמנים לאתיקה העיתונאית האחת והיחידה: לדווח את האמת, בזמן הנתון, בהגינות וביושרה עיתונאית.

מנהל האתר, יובל פלג, עיתונאי ותיק ומרצה לעיתונות באוניברסיטאות ובמכללות אקדמיות, יחד עם צוות הכותבים ישמרו על הכללים האלה ויהיו פתוחים וקשובים לכל בקשה, פנייה או הערה על תוכני האתר.

צור קשר

ניתן ליצור איתנו קשר באמצעות המייל:

[email protected]

מערכת האתר פועלת על פי חוק ומכבדת את זכויות היוצרים – לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים – אם זיהיתם יצירה שלכם באתר אתם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט [email protected]

גלילה לראש העמוד