טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
מבזקי חדשות:
  • ריטריט כוכבות- סדנאות העצמה ספא ונופש במלון קראון פלאזה חיפה
  • תנועת אומ"ץ קוראת לקדם חוק שיחייב את הבנקים לשלם ריבית גבוהה יותר על יתרות הזכות, לטובת הציבור הרחב
  • הגדילו את החשיפה של העסק שלכם עם פרסום כתבות באתרים גדולים
  •  SUMMER SALE רשת H&O במבצע קיץ מטורף על אופנת הקיץ לנשים, גברים וילדים
  • מבצע ברשת NINE WEST: כל פריט שני ב – 99 ₪
  • ככה עושים שיחת זום ישר ממושב הנהג – ובלי הסמארטפון:Zoom משתלבת בחוויה הדיגיטלית החדשה של פורד ולינקולן
  • סיפור הצלחה: התחיל במכינה וסיים תואר הנדסאי תוכנה
  • היום לפני 43 שנה במלחמת לבנון הראשונה נערך קרב סולטן יעקב
  • חברת קוסמן ביוטי קיבלה לראשונה את הזיכיון הבלעדי לייבוא ושיווק מותג בישום היוקרה 'רוז'ה גלה פריז' (Roger&Gallet) בישראל
  • טעם חדש: חטיף חלבון בטעם חמאת בוטנים בציפוי שוקולד חלב מעולה
טיפ חדשות
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
  • דף הבית
  • ישראל
  • חיפה והסביבה
  • צרכנות
  • בריאות
  • כלכלה
  • משפט
  • תיירות
  • בילוי ופנאי
  • ספורט
לט"ו בשבט: מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי כמו בבייקרי
ראשי » בילוי ופנאי » לט"ו בשבט: מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי כמו בבייקרי

לט"ו בשבט: מתכון להכנת עוגיות ביסקוטי כמו בבייקרי

24 בינואר 2023 07:34

– שילוב של פירות יבשים ואגוזים* באדיבות רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת ביגה

לרגל טו בשבט, ראש השנה לאילנות, המועד בו חוגגים את כל השפע וההדר שיש לטבע להציע לנו, כולל  אכילת פירות בכלל ופירות יבשים בפרט, רן בן דוד,  הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה, מציע מתכון טעים במיוחד של עוגיות ביסקוטי, כמו בבייקרי,  המשלבות  פירות יבשים ואגוזים.

ביגה- עוגיות ביסקוטי לטו בשבט
צילום שני קלבו

המתכון של רשת ביגה – קל להכנה, מרשים, טעים ומתאים לחגיגות טו בשבט ובכלל, לכל אירוח.  

מצרכים:

כוס סוכר 2 כוסות קמח חצי כפית אבקת אפיה

קורט מלח גרירת תפוז ולימון 2 ביצים גדולות

100 חמאה חצי כפית מחית וניל 50 גר' חמוציות

50 גר' משמשים 50 גר' שקדים שלמים 50 גר' אגוזי מלך 50 גר' פפאיה

אופן הכנה:

מערבבים את כל החומרים היבשים ומוסיפים אליהם את החומרים הרטובים ובסוף אגוזים.

מגלגלים לגליל את התערובת ומכניסים לקירור של חצי שעה, לאחר מכן מוציאים ופורסים לעיגולים על תבנית עם נייר אפייה. מכניסים לתנור ל-170 מעלות עד הזהבה.

בתאבון !

טו בשבט
« פוסט קודם
פוסט הבא »
טיפ יומי
9 ביוני 2025 זהבה הופמן

ולנו יש פלאפל! היום שמוקדש למאכל הלאומי

ליום הפלאפל הבינלאומי שיתקיים ב- 12.6- חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא מנדבת מניסיונה עובדות וטיפים


היפוקמפוס - Data Marketing ומסעות לקוח
אודות טיפ

אתר החדשות Tip היה מראשוני אתרי החדשות באינטרנט בישראל בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת. האתר הביא סיפורים בלעדיים בצד ידיעות חדשותיות ממגוון נושאים. לאחר פעילות של כמה שנים האתר נסגר .

דווקא בימים אלה, שבהם עוברת התקשרות הישראלית טלטלה עזה, חשנו צורך בחידוש הפורמט של אתר חדשות בלתי תלוי, המביא לגולשים את מבחר החדשות ובצידם הטיפים החמים של הרגע.

 

הגינות ויושרה עיתונאית

אנו מבטיחים להימנע ככל שניתן מהעלאת תכנים פוגעניים, מהצגת ידיעות המבוססות על שמועות, כי אנו נאמנים לאתיקה העיתונאית האחת והיחידה: לדווח את האמת, בזמן הנתון, בהגינות וביושרה עיתונאית.

מנהל האתר, יובל פלג, עיתונאי ותיק ומרצה לעיתונות באוניברסיטאות ובמכללות אקדמיות, יחד עם צוות הכותבים ישמרו על הכללים האלה ויהיו פתוחים וקשובים לכל בקשה, פנייה או הערה על תוכני האתר.

צור קשר

ניתן ליצור איתנו קשר באמצעות המייל:

[email protected]

מערכת האתר פועלת על פי חוק ומכבדת את זכויות היוצרים – לפי ס׳ 27א לחוק זכויות יוצרים – אם זיהיתם יצירה שלכם באתר אתם מוזמנים ליצור קשר למתן קרדיט [email protected]

גלילה לראש העמוד